Page 151 - คู่มือตำรับอาหารมาตรฐานในโรงพยาบาล (new)
P. 151
142
เอกสารอ้างอิง
11. American Heart Association. How much sodium should I eat per day. (online);
2024 [cited 2024 June 27]. Available from: https://www.heart.org/en/healthy-
living/healthy-eating/eat-smart/sodium/how-much-sodium-should-i-eat-per-day.
12. Food and Drug Administration. Sodium in Your Diet Use the Nutrition Facts Label
and Reduce Your Intake. (Online); 2024 [cited 2024 June 27]. Available from:
https://www.fda.gov/food/nutrition-education-resources-materials/sodium-your-diet.
13. The Scottish Government. Food in Hospitals. Edinburgh 2016: APS Group Scotland
2016; 20-59.
14. BDA: The Association of UK Dietitians. The Nutrition and Hydration Digest:
Improving Outcomes through Food and Beverage Services. (online), 2012 [cited
2024 June 27]. Available from: https://www.bda.uk.com/publications/ professional/
NutritionHydrationDigest.pdf.
15. European Parliament and the Council of Europe. ‘Regulation (EC) No 1924/2006:
on nutrition and health claims made on foods’. Official Journal of the European
Union, L404/9; 2006.
16. มูลนิธิโครงการสารานุกรมไทยสำหรับเยาวชน. อาหารไทย ชนิดอาหารไทย [ออนไลน์]. เล่มที่ 13.
[เข้าถึงเมื่อ 13 สิงหาคม 2567]. เข้าถึงได้จาก https://www.saranukromthai.or.th/Ebook/
BOOK13/pdf/book13_8.pdf.
ั
17. อมพรศรี พรพทักษ์ดำรง. การคัดเลือกวตถุดิบและหลักการประกอบอาหารไทย [ออนไลน์].
ิ
ั
[เข้าถึงเมื่อ 13 สิงหาคม 2567]. เข้าถึงได้จาก file:///C:/Users/aryan/Downloads/เอกสาร
ประกอบการสอนรายวิชา%20อาหารไทย_1.pdf.