Page 151 - คู่มือตำรับอาหารมาตรฐานในโรงพยาบาล (new)
P. 151

142



                                                           เอกสารอ้างอิง


                        11. American Heart Association. How much sodium should I eat per day. (online);

                           2024  [cited  2024  June  27].  Available  from:  https://www.heart.org/en/healthy-
                           living/healthy-eating/eat-smart/sodium/how-much-sodium-should-i-eat-per-day.

                        12. Food and Drug Administration. Sodium in Your Diet Use the Nutrition Facts Label

                           and  Reduce  Your  Intake.  (Online);  2024  [cited  2024  June  27].  Available  from:
                           https://www.fda.gov/food/nutrition-education-resources-materials/sodium-your-diet.

                        13. The Scottish Government. Food in Hospitals. Edinburgh 2016: APS Group Scotland

                           2016; 20-59.
                        14. BDA:  The  Association  of  UK  Dietitians.  The  Nutrition  and  Hydration  Digest:

                           Improving Outcomes through Food and Beverage Services. (online), 2012 [cited
                           2024 June 27]. Available from: https://www.bda.uk.com/publications/ professional/

                           NutritionHydrationDigest.pdf.

                        15. European Parliament and the Council of Europe. ‘Regulation (EC) No 1924/2006:
                           on nutrition and health claims made on foods’. Official Journal of the European

                           Union, L404/9; 2006.
                        16. มูลนิธิโครงการสารานุกรมไทยสำหรับเยาวชน. อาหารไทย ชนิดอาหารไทย [ออนไลน์]. เล่มที่ 13.

                           [เข้าถึงเมื่อ 13 สิงหาคม 2567]. เข้าถึงได้จาก https://www.saranukromthai.or.th/Ebook/

                           BOOK13/pdf/book13_8.pdf.
                                                               ั
                        17. อมพรศรี พรพทักษ์ดำรง. การคัดเลือกวตถุดิบและหลักการประกอบอาหารไทย [ออนไลน์].
                                        ิ
                             ั
                           [เข้าถึงเมื่อ 13 สิงหาคม 2567]. เข้าถึงได้จาก file:///C:/Users/aryan/Downloads/เอกสาร
                           ประกอบการสอนรายวิชา%20อาหารไทย_1.pdf.
   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156